Overheid

De Overheid van het Gilde St. Antonius Abt bestaat in principe uit 7 Gildebroeders.
De Koning heeft in zijn hoedanigheid tevens zitting in de Overheid als toegevoegd lid. 
De Ere-Hoofdman heeft in zijn hoedanigheid het recht om vrijblijvend de Overheidsvergaderingen bij te wonen.

Momenteel bestaat de huidige Overheid uit de volgende Gildebroeders:

 

Koning Twan Leenders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Keizer Hans van der Donk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofdman Gerry van der Schoot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deken-Schrijver Jarno de Haas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deken-Rentmeester Arjan van Bakel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Oud-Deken Willy van der Linden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deken Antoine van der Schoot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deken Twan Leenders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deken Dave Bijveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ere-Hoofdman Theo Hanegraaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.