GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Gildedag Nistelrode

Zondag 10 Juli j.l. nam het Gilde deel aan de jaarlijkse Gildedag van Gildenkring Hoge Schuts die dit jaar door het Gilde van Nistelrode werd georganiseerd.

Het was een prachtige warme dag en daarom was er door het Gilde van Nistelrode samen met de overheid van de Hoge Schuts besloten dat er een hitteplan werd ingesteld.

Dit betekende dat we onze jas thuis konden laten en dat we dus met blouse, hoed/baret en sjerp de optocht mochten lopen. Zoals het gebruikelijk is vond na de optocht de massale opmars plaats, wat een machtig mooi gezicht blijft om te zien.

Ondanks de hitte laat het Nulandse Gilde zich niet zomaar uit het veld slaan en dat bleek wel tijdens de prijsuitreiking waar we maar liefst 15 prijzen binnen sleepte. Maar toch helaas, het Wisselschild zijn we even een jaartje kwijt! Een prijsoverzicht van deze Gildedag:                         

Een prijsoverzicht van deze Gildedag:

Trommen
Klasse Jeugd 1e prijs Max van Rosmalen
Klasse Jeugd 2e prijs Hein van der Schoot
Groepstrommen klasse Jeugd 1e prijs Jari de Haas
Max van Rosmalen
Hein van der Schoot
Jayden Reijnders
Klasse A 1e prijs Niek Timmermans
Klasse U 1e prijs Dave Bijveld
Groepstrommen klasse A 1e prijs Antoine van der Schoot
Wilbert van Rosmalen
Dave Bijveld
Niek Timmermans
Bazuinblazen
Klasse E 1e prijs Wout de Haas
Klasse A 1e prijs Jarno de Haas
Klasse A 2e prijs Angel de Haas
Groepsbazuinblazen 1e prijs Wout de Haas
Jarno de Haas
Angel de Haas
Peter Tielemans
Hans van der Donk
Vendelen
Klasse Vaandel zonder acrobatiek 1e prijs Mark van der Dussen
Jeu de Boules
3e prijs Gerrit van Dijk
Frans van der Doelen
Willy van der Linden
Geweerschieten
Keizersvogel Keizersschild Hans van der Donk
Standaardrijden
Ringsteken 1e prijs + wisselschild Hans Hoogzaad

Een geweldig resultaat behaald door de aanwezige gildebroeders die we van deze plaats dan ook nog van harte feliciteren en danken voor hun getoonde inzet. En wanneer u denkt, wat houdt het nu allemaal in bij de Guld, die gezelligheid, competitie, gedrevenheid en Broederschap….

Kom eens langs, maak een babbeltje en wie weet vier je volgend jaar samen met ons de terug verovering van het Wisselschild.

Want…. de Guld is altijd kei gezellig !!!