GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Gildedag Alphen

Zondag 19 juni was het de Kringdag van Baronie en Markiezaat te Alphen waar wij als Gilde waren uitgenodigd en mochten deelnemen aan deze Gildedag. Zo rond elf uur kwamen we aan met de bus op het feestterrein in Alphen, en ook daar was het mooi warm weer.

Na het genot van een drankje konden we gaan opstellen voor de optocht. Nadat we de optocht hadden gelopen en daarna de massale opmars konden we aan de wedstrijden beginnen. Ook al waren we bij een andere Kring wisten we toch maar liefst vijf prijzen in de wacht te slepen.

Een prijsoverzicht van deze Gildedag:

Trommen
Klasse Jeugd 3e prijs Max van Rosmalen
Klasse U 1e prijs Wilbert van Rosmalen
Groepstrommen klasse A 1e prijs Antoine van der Schoot
Wilbert van Rosmalen
Jarno de Haas
Dave Bijveld
Niek Timmermans
Bazuinblazen
Klasse A 1e prijs Jarno de Haas
Jeu de Boules
1e prijs Michel Donkers
Ton Timmermans
Hans Korsten

Een geweldig resultaat behaald door de aanwezige gildebroeders die we van deze plaats dan ook nog van harte feliciteren en danken voor hun getoonde inzet.