GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Contact avond 2015

Op woensdagavond 30 december 2015 hebben we onze jaarlijkse contactavond gevierd. Een gezellig avondje met gildebroeders en partners waarvoor door onze contactavondcommissie een leuke quiz over het gilde in elkaar was gezet en waarbij men verdeeld over enkele groepen diverse Oudhollandse spellen kon spelen.

Na de koffie met cake werden er 7 verschillende groepen van 5 personen elk gemaakt, en terwijl de eerste 4 groepen startte met de quiz met 20 vragen over het gilde, gingen de andere 3 groepen met elkaar de strijd aan op de Oudhollandse spellen. Even later werden de rollen omgedraaid zodat iedereen overal aan had deelgenomen. Om te beginnen met de Oudhollandse spellen

waarvan we dit jaar 7 klaar hadden staan en waar dus Gildebroeders en partners zich weer op uit konden leven. Zoals de toptafel, flipbarakken, hoefijzerwerpen, pluimert, enz. waar met veel plezier op werd gespeeld. (Wilt u deze spellen zelf bekijken of huren, kijk dan even op onze website voor meer info.) Zo ook de quiz die was te zien op een power-point presentatie was weer zeer variërend, met vragen uit het verleden en heden. Gebaseerd op het TV programma ‘Tussen kunst en kitsch’ werden op een groot scherm de vragen inclusief foto’s en afbeeldingen getoond. Mooie beelden van vroeger en foto's die onder het stof uit gehaald waren. Na het optellen van de spellen en quiz van elke groep door de contact avond commissie kwam uiteindelijk groep 1 als winnaar uit de bus. En een ieder van de groep kreeg een mooie prijs. Groep 1 bestond uit de volgende personen:

2015 12 30 22.51.18
Miranda Vervoort
Jacqueline Timmermans
Daisy Bosch
Jan Maas  
Dave Bijveld


Ook waren er nog prijzen voor de 2de en 3de plaats, en daarna kwam er nog een mooie loterij aan te pas. Daarna bedankte de contact avond commissie en de Hoofdman alle aanwezigen en wenste iedereen een fijne jaarwisseling toe. Daarna bleef iedereen nog gezellig enige tijd ‘buurten’ en zo kunnen we weer terugzien op een geslaagde contactavond.