GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Federatie toernooi 2015

schild fedZondag 20 september stond het Federatie toernooi op het programma. Federatie toernooi, is een keer per jaar en daar zijn alle gildes uit Brabant welkom, om de strijd aan te gaan om het kampioenschap in de volgende disciplines: Trommen, Bazuinblazen, vendelen en standaard rijden.
voor de meeste onder ons is dit de wedstrijd van het jaar!

Ook dit jaar was ons Gilde er weer bij met ook weer 2 van onze jeugd leden. Max van Rosmalen en Hein van der Schoot en hebben samen mee gedaan in de klasse trommen jeugd. Allebei hebben ze super hun best gedaan met een mooie zesde en vierde plaats en verdienen ze ook een dikke duim. Gefeliciteerd jongens ga zo door.

Uiteindelijk leverde deze dag ons weer 4 kampioensschilden en 2 tweede prijzen op.

De 1e prijs bij het trommen klasse U ging naar Antoine van der Schoot, de 1e prijs bazuin klasse E was voor Wout de Haas, de 1ste prijs bij het trommen klasse A ging mee naar Nuland met Niek Timmermans en de 1ste prijs groepstrommen werd veroverd door de Nulandse gildetamboers Wesly van Hirtum, Dave Bijveld, Antoine vd Schoot, Niek Timmermans en Wilbert van Rosmalen.

En waren er ook 2e prijzen voor Jarno de Haas bij het bazuinblazen in de klasse A en Wilbert van Rosmalen bij het klasse U trommen.

Iedereen van harte gefeliciteerd.