GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geslaagde contact avond

Op zaterdag 27 december 2014 hebben we onze jaarlijkse contactavond gevierd. Een gezellig avondje met gildebroeders en partners waarvoor door onze contactavondcommissie een leuke quiz over het gilde in elkaar was gezet en waarbij men verdeeld over enkele groepen diverse oudhollandse spellen kon spelen. Ondanks de sneeuw die die dag ruimschoots gevallen was, was het toch nog een drukke avond.

Zo werden er 6 verschillende groepen van 5 personen elk gemaakt, en terwijl de ene helft startte met  de quiz met 20 vragen over het gilde, gingen de andere 3 groepen met elkaar de strijd aan op de oudhollandse spellen. Even later werden de rollen omgedraaid zodat iedereen overal aan had deelgenomen. Ook dit jaar konden wij gildebroeders en partners weer als eerste gebruik maken van een aantal nieuwe spellen. Zoals: het ‘Kaasspel’, ‘Ring de Pijl’ en de ‘Top Tafel’ ... en ja ze zijn goed gekeurd. (Wilt u deze spellen zelf bekijken of huren, kijk dan even op onze website voor meer info.) De quiz was weer zeer variërend, met vragen uit het verleden en heden. Gebaseerd op het TV programma ‘Tussen kunst en kitsch’ werden op een groot scherm de vragen inclusief foto’s en afbeeldingen getoond. Mooie beelden van vroeger en foto's die onder het stof uit gehaald waren. Opvallend was dat sommige mensen bepaalde gebeurtenissen zich konden herinneren als de dag van gisteren. Uiteindelijk was het groep 1 die de meeste punten behaalde en met de eer en een mooie prijs naar huis ging. Groep 1 bestond uit de volgende personen:

Gert-Jan van der Dussen
Bert van der Dussen
Door van der Dussen
Daisy Bosch
Angel de Haas

Nadat de prijzen bekend waren gemaakt van de loterij bleef iedereen nog gezellig enige tijd ‘buurten’ en zo kunnen we weer terugzien op een geslaagde contactavond.