GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

5 Kampioenen Federatie toernooi

5 Kampioenen, Federatie toernooi Bakel.

21 September 2014 federatie toernooi in Bakel. Met 15 gildebroeders en wat aanhang vertrokken we met de bus rond 10.30 uur richting Bakel. Aangekomen viel ons op dat het wedstrijd terrein en de complete organisatie kleiner was opgezet. Rond de klok van 12.30 uur was het tijd voor de opening. Waar normaal een slangen defilé werd gelopen, is er door ruimte gebrek een vendel groet gebracht door +- 200 vendeliers.

Tijd voor de wedstrijden. Federatie toernooi is vergelijkbaar met een Brabants kampioenschap en dus voor velen een spannende en zenuwslopende wedstrijd en dat was aan sommige gezichten duidelijk te zien. Uiteindelijk wisten we 8 zilveren prijzen mee te nemen naar Nuland waarvan 5 kampioenen.

1e Prijs Groeps trommen Antoine van der Schoot, Gerry van der Schoot, Jarno de Haas, Wilbert van Rosmalen, Niek Timmermans en Wesly van Hirtum

1e Prijs Groeps bazuinblazen, Wout de Haas, Jarno de Haas, Angel de Haas, Ad Tielemans, Peter Tielemans en Hans van der Donk.

3e Prijs Trommen klasse U, Jarno de Haas

2e Prijs Trommen klasse U, Wilbert van Rosmalen

1e Prijs Trommen klasse U, Antoine van der Schoot

1e Prijs Trommen klasse B, Niek Timmermans

2e Prijs Bazuin blazen klasse B, Angel de Haas

1e Prijs Bazuin blazen klasse B, Jarno de Haas

Alle prijswinnaars gefeliciteerd. Na dat de prijzen verdeeld waren kon het kampioensfeestje beginnen. Het was erg gezellig in de tent en zoals gewoonlijk werden we weer als laatste de tent uit geveegd, waarna we het feestje in de discobus die ons naar huis bracht, nog even hebben door gezet.