GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Federatietoernooi (Brabantse Kampioenschappen)

Zondag 15 september stond het Federatie toernooi op het programma. Federatie toernooi, is een keer per jaar en daar zijn alle gildes uit Brabant welkom, om de strijd aan te gaan om het kampioenschap in de volgende disciplines: Trommen, Bazuinblazen, vendelen en standaard rijden.

voor de meeste onder ons is dit de wedstrijd van het jaar! Dit jaar was het de eerste keer dat 2 van onze jeugd leden mee deden.

Wessel Heijmans en Max van Rosmalen hebben samen mee gedaan in de klasse trommen jeugd. Allebei hebben ze super hun best gedaan en verdienen ze ook een dikke duim. Volgend jaar zullen deze mannen zeker mee gaan strijden om de prijzen want de ervaring die ze nu opgedaan hebben, neemt niemand ze meer af. Gefeliciteerd jongens ga zo door.

Bij standaard rijden was Hans Hoogzaad onze troef. Deze eindigde op de 4e plaats.

Uiteindelijk leverde deze dag ons weer de volgende kampioenen.

Kampioen met promotie naar klasse B: Niek Timmermans - Trommen klasse C

Kampioen: Jarno de Haas – Trommen klasse U

Kampioen: Jarno de Haas – Bazuinblazen klasse B

Kampioen: Wout de Haas -  Bazuinblazen klasse E

Kampioen Groepstrommen met: Antoine van der Schoot, Wilbert van Rosmalen, Dave Bijveld, Jarno de Haas, Wesly van Hirtum en Niek Timmermans.

Kampioen Groep bazuinblazen met: Jarno de Haas, Wout de Haas, Angel de Haas, Hans van der Donk, Peter Tielemans en Ad Tielemans.

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd.