GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geen openbare kermismaandag activiteiten

Zoals zovele verenigingen heeft onlangs ook het gilde haar activiteiten weer, hetzij beperkt, opgepakt. Dit houdt onder andere in dat we zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om ook dit jaar de kermisactiviteiten te kunnen laten plaatsvinden.

Helaas is er net als vorig jaar nu ook weer besloten om tijdens kermismaandag GEEN bezoekers toe te staan op het gildeterrein. Het gilde zelf zal, hetzij in beperkte vorm, de jaarlijkse kermisactiviteiten invullen maar zoals vernoemd met enkel eigen leden.

Het bestuur van het gilde is van mening dat het risico nog steeds te groot is voor de grotendeels in de risicogroep vallende leden en dat daarbij de nog steeds geldende RIVM-maatregelen niet of nauwelijks zijn te hanteren.

We begrijpen dat hiermee een jaarlijkse traditie voor velen wederom niet door kan gaan maar we zijn van mening dat de gezondheid van ons allen een veel groter doel is.

Uiteraard hopen wij dat we Koningsdag 2022 en natuurlijk de grote Gildedag op 29 mei 2022 samen met u zonder beperkende maatregelen mogen vieren.

Wij hopen dat u deze beslissing kunt begrijpen en zien u graag volgend jaar op het Gildeterrein tegemoet.