GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Kermismaandag bij de Guld

Zoals zovele verenigingen heeft onlangs ook het gilde haar activiteiten weer, hetzij beperkt, opgepakt. Dit houdt onder andere in dat we zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om de kermisactiviteiten te kunnen laten plaatsvinden.

Anders dan andere jaren zal tijdens de kermismaandagactiviteit ook ruimte zijn om onze maar liefst 7 jubilarissen te eren voor hun langjarig lidmaatschap. Immers, de Teerdag in januari kon helaas niet plaatsvinden, normaliter de gelegenheid waarbij we onze jubilarissen huldigen.

Aangezien we de huldiging van deze jubilarissen uiteraard het liefst alleen in het gezelschap van onze leden en natuurlijk de familieleden vieren is het programma enigszins aangepast.
Dit betekent dat we in de ochtend om 10.00 uur starten met een openluchtmis op de polderkerk, uiteraard mits het weer het toelaat. Aansluitend zullen we in besloten kring onze jubilarissen huldigen.

Vanaf 14.00 uur zullen we onze poorten openen voor onze bezoekers waarna we rond 14.30 uur zullen starten met het Koningsschieten waarbij natuurlijk iedereen van harte welkom is.

Uiteraard houden we de berichtgevingen van het RIVM nauwlettend in de gaten en is het gehele programma onder voorbehoud van eventuele vernieuwde maatregelen.
Daarnaast gelden op de dag zelf sowieso de dan geldende Coronamaatregelen.

Tot slot heten wij u dan ook vanaf 14.00 uur van harte welkom op ons gildeterrein en natuurlijk tijdens de door ons gilde te organiseren grote Gildedag op 29 mei 2022!
Meer informatie hierover volgt.

Wij danken u allen voor uw begrip en graag tot ziens op het gildeterrein!