GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Jubilarissen Teerdag 2021

Zaterdag 23 januari zou het de Teerdag zijn, de feestdag bij het Gilde. Maar zoals zo vele activiteiten ging de Teerdag niet door i.v.m. de corona maatregelen. Omdat we de jubilarissen toch een beetje in het zonnetje wilden zetten zouden we dit op zaterdag middag tijdens de oorspronkelijke Teerdag doen. In de ochtend gingen we toch eerst naar St. Jozefoord om een vendelgroet te brengen en zouden we met drie Gildebroeders van de Overheid, de Hoofdman, Koning en Deken, de maar liefst 7 jubilarissen in de middag een kleinigheidje geven.

Natuurlijk wisten de jubilarissen hier niets vanaf wat het dus een echte verrassing was. Met een mooie bos bloemen in de Gildekleuren en een persoonlijke kaart voor de jubilaris, werden eerst de drie 50-jarige jubilarissen in het zonnetje gezet. Deze drie Gildebroeders waren; Bert van der Dussen, Gert-Jan van der Dussen en Theo Hanegraaf.

Hierna waren de 40-jarige jubilarissen aan de beurt voor een bos bloemen en een persoonlijke kaart. Deze vier Gildebroeders waren; Henk Hanegraaf, Peter Tielemans, Jan Maas en onze Koning Michel de Wit.

Het was voor alle 7 jubilarissen een echte verrassing en natuurlijk komt het Gilde hier uitgebreid op terug, nadat de corona maatregelen over zijn, om de jubilarissen dan extra in het zonnetje te zetten. Namens de Overheid en alle Gildebroeders, alle jubilarissen van harte gefeliciteerd.

DSC02050 web  DSC02056 web

DSC02060 web  DSC02067 web

DSC02072 web  DSC02081 web

DSC02087 web