GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Oud papier januari 2021 week later

Het oud papier ophalen wat gepland staat op 5 januari wordt verzet naar 12 januari 2021. Bij het ophalen van het oud papier zijn wij afhankelijk van de inzetbaarheid van medewerkers bij de Afvalstoffendienst van Den Bosch.Doordat er verschuivingen zijn met kerstmis is de inzetbaarheid van de mensen van de afvalstoffendienst minder als normaal.

Dus i.v.m. de capaciteit en inzetbaarheid bij de Afvalstoffendienst van Den Bosch wordt het ophalen van het oud papier in Nuland verzet van 5 januari naar 12 januari.

Niet vergeten,   ophalen oud papier is op 12 januari 2021 !!!

Ophalen oud papier voor de bedrijven blijft op 5 januari in de ochtend.

 

Overheid Gilde St. Antonius Abt.