GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Onderling Jeu de Boulestoernooi

Omdat er dit jaar geen onderlinge competitie gespeeld kon worden met Jeu de Boules door het bekende coronavirus, werd er ter vervanging op zondag 27 september een onderling toernooi gehouden. Met 12 doublets begonnen we het toernooi. Rond de klok van 10.00 uur begonnen de eerste doublets op de drie gritbanen bij de Guld. Nadat elk doublet 2 keer gespeeld had werd er gekeken wie er naar de 8ste finales gingen. Voordat we verder gingen met het Jeu de Boulestoernooi werd er eerst voor de inwendige mens gezorgd. 

Rond de klok van 13.15 uur begonnen we weer en speelde we zo richting de halve finales en de finale. Na zeer spannende wedstrijden werd het uiteindelijk duidelijk welke doublets een prijs hadden.  

Op de 3de plaats, Pachter 2020: Ton Timmermans en René van Santvoort.

2de plaats, Heerboer 2020: Wout de Haas en Ad Tielemans.

En op de 1ste plaats, Landjonker 2020: Michael Donkers en Miranda Vervoort.

Na de prijsuitreiking werd er teruggekeken op een mooie, gezellige dag en een felicitatie waard voor degene die een prijs hebben gewonnen.