GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Viering 60 jaar Priesterschap Gildeheer Verbakel

Afgelopen juni zou pastoor Gerard Verbakel zijn 60 jarig Priesterschap vieren, maar helaas heeft dat door de hele situatie rondom het coronavirus geen doorgang gehad. Op zaterdag 26 september werd dit alsnog gevierd met een Heilige Mis in onze kerk. Natuurlijk zou ons Gilde er ook bij zijn en vertrokken we om 18.45 uur vanuit “Het Gulden Schot” via het Gildelaantje richting de kerk naar de sacristie waar onze Gildeheer werd opgehaald.

Daarvandaan liepen we richting de ingang van de kerk en binnenkomend met tromgeroffel en bazuingeschal. Tijdens de Heilige Mis konden we luisteren naar het orkest van Harmonie Union die prachtige muziekstukken ten gehore bracht. Zo werd het een mooie viering met tot slot het feliciteren van de Pastoor op afstand door de aanwezigen en als laatste door alle Gildebroeders.

Eenmaal buiten werd er een vendelgroet gebracht voor de Kerkelijke Overheid en natuurlijk ook voor onze Gildeheer Gerard Verbakel. Na de vendelgroet liepen we weer via het Gildelaantje naar ons clubhuis toe en werd er nog geproost op onze Gildeheer. Namens het Gilde nogmaals gefeliciteerd.