GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Kleding ophalen oktober afgelast

Allen,

Zoals u weet halen het Gilde Sint-Antonius Abt en KPJ-Jong Nederland uit Nuland ieder jaar in april en oktober de oude kleding bij u huis-aan-huis op. Dit doen beide verenigingen niet alleen met plezier maar ook uit noodzaak voor het voortbestaan.

Helaas moeten wij ook nu weer, in verband met het coronavirus, het ophalen van kleding bij u aan huis op zaterdag 17 oktober wederom annuleren.

Evenals bij het ophalen van oud papier zijn wij afhankelijk van de inzetbaarheid van medewerkers van de Afvalstoffendienst Den Bosch. Om die medewerkers en de leden van de beide verenigingen de komende tijd zo min mogelijk in contact met elkaar en met het overige publiek te brengen is er voor gekozen om ook deze ophaaldag te annuleren.
Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal het volgend jaar april worden dat de inzameling weer plaats kan vinden. Uiteraard houden wij u hier voor op de hoogte.

De maandelijkse inzameling van oud papier gaat ongewijzigd door.

KPJ – Jong Nederland en het Gilde Sint-Antonius Abt hopen op uw begrip voor deze maatregel en zien uw bijdrage in de vorm van volle kledingzakken graag een volgende keer tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Gilde Sint-Antonius Abt