GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geen openbare kermismaandag activiteiten

Zoals eerder al vermeld heeft het gilde vrijwel alle activiteiten afgelast. Nu is ook besloten om tijdens kermismaandag GEEN bezoekers toe te staan op het gildeterrein. Het gilde zelf zal, hetzij in beperkte vorm, de jaarlijkse kermisactiviteiten invullen maar zoals vernoemd met enkel eigen leden.

Het bestuur van het gilde is van mening dat het risico te groot is voor de grotendeels in de risicogroep vallende leden en dat daarbij de nog steeds geldende anderhalve meter regel niet of nauwelijks is te hanteren.

We begrijpen dat hiermee een jaarlijkse traditie voor velen niet door kan gaan maar we zijn van mening dat de gezondheid van ons allen een veel groter doel is.

Uiteraard heten wij u allen volgend jaar tijdens Koningsdag en Kermismaandag weer van harte welkom en natuurlijk tijdens de door ons gilde te organiseren grote Gildedag op 13 juni 2021!

Wij danken u allen voor uw begrip en graag tot ziens op het gildeterrein!

Tot slot namens alle leden van het Gilde Sint Antonius Abt wensen wij u in deze vreemde tijd allemaal veel sterkte en gezondheid toe, natuurlijk voor uzelf en uw naasten.

En let op u zelf en op elkaar!