GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Komende Gilde activiteiten afgelast

Zoals iedereen nu wel weet dat het coronavirus heel Nederland in zijn greep heeft en dus ook hier in Nuland, is het dus ook logisch dat ons Gilde natuurlijk ook aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Dus publieksbijeenkomsten hier in Nuland mogen dus niet door gaan. Helaas houdt het in dat verschillende activiteiten waar het Gilde aan meedoet of organiseert deze zal moeten annuleren. Uiteindelijk gaat het om ieders gezondheid.

Dit betekent dus dat de volgende activiteiten afgelast zijn:
Koningsdag
Dodenherdenking
Nuwelants Jeu de Boulestoernooi
Kringdag Maasland te Nuland

Maar dit betekent ook dat we de normale en buiten dorpse activiteiten ook moeten en worden afgelast zoals: alle interne competities, Meimaand mis Sint Jan, Kringdag Hoge Schuts in Uden, schietcompetities Hoge Schuts.

Afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus kunnen er misschien nog wel meer activiteiten afgelast worden, maar dit zal altijd bekend worden gemaakt via de Klepel of via onze website of via facebook.

Tot slot namens alle leden van het Gilde Sint Antonius Abt wensen wij u in deze vreemde tijd allemaal veel sterkte en gezondheid toe, natuurlijk voor uzelf en uw naasten.

 

 

En let op u zelf en op elkaar!