GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Groot Nuwelants Jeu des Boules Tournooi 2020

Evenals voorgaande jaren op Hemelvaartsdag organiseren wij dit jaar voor de 15de keer, op donderdag 21 mei het GROOT NUWELANTS JEU DE BOULES TOERNOOI.

Jeu des boules, een hartstikke leuk spel voor jong en oud. In de voorrondes zal gespeeld worden op de grasbanen en de eindrondes op de gritbanen. Dit alles bij ons clubhuis “Het Gulden Schot” IJzerkampen 22. Zet deze datum alvast in jullie agenda.

Het inschrijfformulier vindt u hieronder of u schrijft de onderstaande gegevens op en vult deze aan. Inschrijfformulier graag in leveren vóór 14 mei op Roggeakker 11 te Nuland of u mailt het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier:

Teamnaam:

Naam Teamlid 1 en 2:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:


De Guld…. is altijd kei gezellig!!!