GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Koningsdag 2020 bij de Guld

Het ochtend programma met de Oranjespelen is weer bij het Gilde St. Antonius Abt. Deze al oude dorpsactiviteit blijft doorgaan in Nuland, zodat de kinderen met natuurlijk de versierde fietsen vanaf het prins Bernhardplein naar de Guld rijden, en daarna leuke spelletjes kunnen blijven doen. Dit jaar zijn net als vorig jaar de Koningsdag activiteiten op het Gildeterrein aan de IJzerkampen en natuurlijk is er van alles te doen en is er drinken en lekkers. Wij zouden het dan ook bijzonder leuk vinden als zoveel mogelijk kinderen en volwassenen net zoals in 2019 er ook weer zijn zodat we er samen voor kunnen zorgen dat Koningsdag nu weer een groot feest wordt en blijft in ons dorp.

Eerst zal de aubade plaatsvinden en dan om 10.00 uur de aanvang van de oranjespelen bij de Guld en is er weer van alles te doen. In de middag rond de klok van 13.00 uur start het middagprogramma voor de volwassenen. Gedurende de gehele dag is er een muzikale omlijsting en bestaat er ook de mogelijkheid tot het versterken van de inwendige mens door de aanwezigheid van Het Smulbusje.

Kortom er is niet één reden te bedenken om niet naar de Guld te komen,

Wij zien u dan ook graag op Koningsdag 2020!!