GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Oud papier en ophalen kleding 2020

Bij deze willen we alle bewoners van Nuland jullie allemaal van harte bedanken voor de medewerking aan het verzamelen van kleding en oud papier. Deze ophaalacties zijn voor ons Gilde een mooie inkomstenbron en het is fijn om te zien dat vele bewoners ons gilde een warm hart toedragen. 

Oud papier

Wij staan dus ook graag komend jaar elke 1e dinsdag van de maand vanaf 18.00 uur weer voor u klaar om de containers te legen.

 

Ophalen kleding

We hebben hier 2 data vastgesteld en voor iedereen makkelijk en herkenbaar te onthouden.

3e zaterdag van April ( 18 april 2020 )

3e zaterdag van Oktober ( 17 oktober 2020 )

We komen dan in de week voorafgaand aan de ophaalactie de zakken weer huis aan huis afleveren. Dit staat ook op de kalender van het Gilde in de Klepel van december.