GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Ere-hoofdman Theo Hanegraaf - Nulander van het jaar

Zondagmiddag 12 januari werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad de Nulander van het jaar bekend gemaakt. Die eer kwam onze Ere-Hoofdman Theo Hanegraaf toe. En terecht als je ziet wat hij wel niet doet als vrijwilliger voor Nuland zowel bij het Gilde, de Klepel, Heemkunde Nuwelant, enz.

Ere-Deken van ons Gilde en Burgemeester, Jack Mikkers reikte de oorkonde uit aan Theo Hanegraaf met een terecht applaus uit de zaal.

Natuurlijk was ons Gilde in vol ornaat er ook bij wat voor Theo nog een verrassing was.

Met daarna nog een kleine toespraak van onze Hoofdman over het thema van de dorpsraad om vooral Nuland op de kaart te zetten en waar ons Gilde zeker dit jaar aan meedoet om op 31 mei 2020 een grote Gildedag in Nuland te organiseren. Maar vooral natuurlijk om Theo te feliciteren met deze eer en dat we trots zijn op onze Ere-Hoofdman.

DSC01576