GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geslaagde contactavond 2019

Op maandagavond 30 december 2019 hadden we onze jaarlijkse contactavond. Een gezellig avondje met gildebroeders, partners en jeugd met een leuke quiz over het gilde en diverse Oudhollandse spellen.

Na de koffie met cake werden er 5 verschillende groepen van 5 personen elk gemaakt, en terwijl de eerste 3 groepen startte met de quiz met 20 vragen over het gilde, gingen de andere 2 groepen met elkaar de strijd aan op de Oudhollandse spellen. Even later werden de rollen omgedraaid zodat iedereen overal aan had deelgenomen. Om te beginnen met de Oudhollandse spellen waarvan we dit jaar 7 klaar hadden staan en waar dus Gildebroeders en partners zich weer op uit konden leven. Zoals flipbarakken, toptafel, varken schieten, enz. waar met veel plezier op werd gespeeld.

Zo ook de quiz over het Gilde die was te zien op een power-point presentatie was weer zeer variërend, met vragen uit het verleden en heden. Op een groot scherm werden de vragen inclusief foto’s, filmpjes en afbeeldingen getoond. Mooie beelden van vroeger en foto's die onder het stof uit gehaald waren. Na deze 20 vragen was er een bonusvraag en werd er gevraagd om een tekening te maken van een carnavalswagen over de guld en in te kleuren naar eigen inzicht. Wat natuurlijk hilarische en originele tekeningen opleverde en was er voor de groep met de origineelste tekening een leuke prijs.

Na het samen optellen van de Oudhollandse spellen en de quiz van de 5 groepen werden er 3 prijzen uitgedeeld.

Hierna was er ook nog een spannende loterij van 10 prachtige prijzen.

Daarna bedankte de contact-avond commissie en de Hoofdman alle aanwezigen en wenste iedereen een fijne jaarwisseling toe. Daarna bleef iedereen nog gezellig enige tijd ‘buurten’ en zo kunnen we weer terugzien op een mooie contactavond, en kunnen we zeker terugkijken naar 2019 als een geslaagd Gildejaar.

En alvast voor het jaar 2020 …….. De Guld is altijd kei gezellig !!!

20191230 223533