GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Nulandse Kwis 2019

Ook het Gilde deed weer mee aan de vierde editie van de Nulandse kwis op zaterdag 28 december. Ook dit jaar zoals vorig jaar samen met C.V. de Pindollen onder de naam GPC. (Gilde Pindollen Combinatie).

Met een aantal van ongeveer 40 personen in ons eigen clubhuis “het Gulden Schot” startten we met vele laptops en puzzelden we door de 100 vragen heen met soms moeilijke categorieën.

Maar onder het genot van een hapje en een drankje en veel gezelligheid, sloegen we er ons toch doorheen. Samen met de Pindollen hebben we vele vragen ingevuld en opdrachten uitgevoerd. En ook met een denktank die we soms hebben moeten raadplegen hebben we ook nog vele lastige vragen gemaakt. Met de sluitingstijd van 23.30 uur hadden we alles gehad en met een goed gevoel werd het ingeleverd. Na de sluitingstijd van de kwis werd er nog gezellig na gebuurt samen met de Pindollen.

Al met al terug kijkend was het een geslaagde, kei gezellige avond met als uitslag een 28e plaats van de 55 teams die meededen.

 20191228 161356