GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Federatie toernooi (Brabants kampioenschap) te Lage Mierde.

Zondag 15 september stond het Federatie toernooi op het programma bij het St. Sebastiaangilde te Lage Mierde. Federatie toernooi, is een keer per jaar en daar zijn alle gildes uit Brabant welkom, om de strijd aan te gaan om het kampioenschap in de volgende disciplines: Trommen, Bazuinblazen, Vendelen en Standaard rijden. Na de officiële opening de massale opmars en hijsen van de Federatievlag begonnen om 13.00 uur de wedstrijden.
Ook dit jaar was ons Gilde er weer bij met natuurlijk ook de jeugd en werd er gestreden als zowel individueel als met de groep. Iedereen deed zijn uiterste best op de wedstrijden en dat bleek dan ook wel bij de prijsuitreiking. 

Uiteindelijk leverde deze dag ons 4 kampioensschilden op.

Bij het jeugdtrommen klasse jeugd 13 t/m 15 jaar was Kampioen:  Max van Rosmalen.

Bij het jeugdtrommen klasse jeugd t/m 12 jaar was Kampioen: Hein van der Schoot.

En 2de prijs voor: Jayden Reijnders.

Bij het Bazuinblazen in de klasse jeugd was Kampioen: Jayden Reijnders.

En bij het Bazuinblazen in de klasse A was Kampioen: Jarno de Haas.

Een prachtige prestatie van iedereen en natuurlijk allemaal van harte gefeliciteerd.

 

De Guld is altijd kei gezellig !!!