GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Kai Bijveld nieuwe Jeugd-Koning

Zaterdagmiddag 24 augustus werd het Jeugd-Koning schieten gehouden en tevens het Kermis zaterdag schieten met geweer bij het Gilde Sint Antonius Abt. Voordat het Jeugd-Koning schieten zou beginnen zouden we eerst inschieten met het geweer om daarna met alle aanwezigen te kijken naar het jeugd-Koningschieten. Zeven jeugdleden zouden meedoen aan deze spannende activiteit, en ging het om de titel Jeugdkoning 2019/2020. Nadat zes speelkaarten waren geschud, want de dan nog Jeugd-Koning mag natuurlijk beginnen, pakte ieder een kaart en werden de namen opvolgorde gezet zodat we konden beginnen.

De spanning was op de gezichten te zien en ze konden niet wachten om het eerste schot te lossen met het geweer. En er werd daarna zeker goed geschoten want de stukken hout van de vogel vlogen er nogal eens af. Het werd een titanen strijd, de vogel liet zich niet zo makkelijk van het stokje schieten. Maar wel door Kai Bijveld die de vogel velde en zich tot Jeugd-Koning schoot en mag hij zich nu Jeugd-Koning 2019/2020 noemen.

jeugdkoning Kai

 

Kai van harte gefeliciteerd.

Na de felicitaties en het omhangen van de jeugd Koningsvogel bij Kai Bijveld, gingen de Gildebroeders verder met het geweer schieten en uiteindelijk werd Antoine van der Schoot de winnaar.

Foto's van deze dag vind je hier.