GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Jue de Boules Hoge Schuts Avondcompetitie

Bij de Gildekring van de Hoge Schuts wordt er in de maanden Mei, Juni en Juli een Jeu de Boules avondcompetitie gehouden. Dit is voor Gildebroeders en – zusters van de Hoge Schuts maar ook voor dames van Gildebroeders. Natuurlijk doet ook ons Gilde hier aan mee en nog zeer verdienstelijk ook. Op 5 avonden word er Jeu de Boules gespeeld bij verschillende gilden van de Hoge Schuts. Dit jaar was dat bij het Gilde van Nistelrode, Maren-Kessel, Uden, Erp en de laatste op 8 juli in Geffen. 

Dat ons Gilde dus ook in Jeu de Boules ook zeer bekwaam zijn blijkt wel uit de totaal uitslag van deze competitie zoals hieronder te zien is;

Klasse B dames:

7de plaats

Helma van der Schoot, Crista Leenders en Nanny Clement.

 

Klasse A Heren team 2:

 2de prijs

Willy van der Linden, Hans Korsten en Rien van Aggelen

 

Klasse A Heren team 1:

1ste prijs

Michael Donkers, Ton Timmermans en Sjak Hanegraaf

 

Een geweldig resultaat behaald door de Gildebroeders en de Dames die we van deze plaats dan ook nog van harte feliciteren en een mooie prestatie hebben neergelegd. Dus als je ook een keer Jeu de Boules wilt spelen of wat anders kom eens langs want….

 

De Guld…. is altijd kei gezellig !!!