GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Laatste Jeugd Repetitie voor de vakantie

Op 8 Juli was het de laatste “jeugd-repetitie” voor de vakantie, wat natuurlijk geen repetitie is maar een leuke avond met spelletjes.

Om 19.00 uur begon de “repetitie” met helaas niet zo’n warm weer dus was er besloten om maar geen waterspellen te doen waar men erg nat kon worden. Dus werd er besloten om flesjes water voor ieder te vullen en dan flesjesvoetbal te doen met 4 tegen 4.

Eerst even wat drinken en dan 2 teams maken om 4 tegen 4 te voetballen voor op het terrein. De bal vloog op en neer en de slidings ook van de jeugd en instructeur. Na een half uur ongeveer even een pauze ingelast om te drinken en voor sommige om bij te komen en daarna 2 andere teams gemaakt en nog een keer 4 tegen 4 te spelen.

En voor je het weet is er alweer een half uur voorbij, tijd om er mee te stoppen en nog wat te drinken en wat chips. En zo werd er een einde aan gemaakt van deze leuke “repetitie” en ieder wenste elkaar een fijne vakantie toe.

IMG 20190708 WA0003  IMG 20190708 WA0004