GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geslaagde contactavond

Op zondagavond 30 december 2018 hadden we onze jaarlijkse contactavond. Een gezellig avondje met gildebroeders, partners en jeugd met een leuke quiz over het gilde en diverse Oudhollandse spellen.

Na de koffie met cake werden er 7 verschillende groepen van 5 personen elk gemaakt, en terwijl de eerste 4 groepen startten met de quiz met 20 vragen over het gilde, gingen de andere 3 groepen met elkaar de strijd aan op de Oudhollandse spellen. 

DSC00643  DSC00635

 

Even later werden de rollen omgedraaid zodat iedereen overal aan had deelgenomen. Om te beginnen met de Oudhollandse spellen waarvan we dit jaar 7 klaar hadden staan en waar dus Gildebroeders en partners zich weer op uit konden leven. Zoals de bagatelle, pluimert, Gilde-laantje, daor hedde de guld, enz. waar met veel plezier op werd gespeeld.

 

 

 

DSC00637  DSC00639

 

Zo ook de quiz over het Gilde die was te zien op een power-point presentatie was weer zeer variërend, met vragen uit het verleden en heden. Op een groot scherm werden de vragen inclusief foto’s, filmpjes en afbeeldingen getoond.

 

 

DSC00645  DSC00641

 

Mooie beelden van vroeger en foto's die onder het stof uit gehaald waren. Na deze 20 vragen was er een bonusvraag en werd er gevraagd om een kleurplaat van een Gildebroeder af te tekenen en in te kleuren naar eigen inzicht. Wat natuurlijk hilarische en originele tekeningen opleverde en was er voor de groep met de origineelste tekening een leuke prijs.

DSC00666  DSC00667

 

Na het samen optellen van de Oudhollandse spellen en de quiz van de 7 groepen werden er 3 prijzen uitgedeeld.

DSC00658  DSC00660

 

DSC00664

 

Hierna was er ook nog een spannende loterij van 10 prachtige prijzen.

Daarna bedankte de contact-avond commissie en de Hoofdman alle aanwezigen en wenste iedereen een fijne jaarwisseling toe.

DSC00654  DSC00655

 

Daarna bleef iedereen nog gezellig enige tijd ‘buurten’ en zo kunnen we weer terugzien op een mooie contactavond, en kunnen we zeker terugkijken naar 2018 als een geslaagd Gildejaar.

En alvast voor het jaar 2019 …….. De Guld is altijd kei gezellig !!!

Klik hier voor meer foto's van de geslaagde contactavond.