GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Competitie geweer Hoge Schuts

Op 7 oktober was het de laatste dag van de competitie geweer schieten van de Hoge Schuts. Dit zijn 10 wedstrijden geweer schieten op zaterdag vanaf maart tot en met oktober, en dat gebeurt bij 10 verschillende gilden die aangesloten zijn bij de Kring Hoge Schuts. 

Afgelopen zondag 7 oktober was het dus de laatste wedstrijd bij het St. Willebrordus Gilde in Heeswijk. En dan wordt er geschoten in de 65+ klasse, de C-klasse, de B-klasse en in de A-klasse, maar ook in de Jeugd-klasse en dan nog het eerste korps en het tweede korps. Uiteindelijk in de eindstand bleek dat het Nulands Gilde toch wel even 5 zilveren schilden mee naar huis nam.

Hieronder de prijswinnaars:
65+ klasse - 3de prijs: Wout de Haas

B-klasse met promotie naar A-klasse – 1ste prijs: Harm van der Schoot

IMG 20181007 WA0000


A-klasse - 3de prijs: Gerry van der Schoot

IMG 20181007 WA0001

A-klasse - 2de prijs: Antoine van der Schoot

IMG 20181007 WA0002


En 1ste prijs eerste korps: het gilde van Nuland.

IMG 20181007 WA0003

Een mooie prestatie en natuurlijk alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.