GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Gildendag Kring Maasland te Udenhout

GILDEDAG KRING MAASLAND TE UDENHOUT.

Op zondag 8 juli j.l. heeft ons Gilde deelgenomen aan de grote Gildedag van Kring Maasland die een paar jaar niet was geweest, werd het nu georganiseerd door het Gilde St Joris te Udenhout en waren we een van de 55 deelnemende Gilden. Het was een prachtige warme dag en daarom was er besloten dat er een hitteplan werd ingesteld. Dit betekende dat we onze jas thuis konden laten en dat we dus met blouse, hoed/baret en sjerp de optocht zouden lopen. Zoals het gebruikelijk is, vond na de optocht de massale opmars plaats, wat een machtig mooi gezicht blijft om te zien.

Ondanks de hitte laat het Nulandse Gilde zich niet zomaar uit het veld slaan en dat bleek wel tijdens de prijsuitreiking waar we toch maar liefst 7 prijzen in de wacht wisten te slepen.

Een prijsoverzicht van deze Gildedag:

Trommen
1e prijs  Klasse Jeugd t/m 12 jaar:        Hein van der Schoot
1e prijs  Klasse Jeugd 12 tot 16 jaar:     Max van Rosmalen

Bazuin blazen
1e prijs Klasse jeugd:      Jayden Reijnders
1e prijs Klasse C:            Peter Tielemans
1e prijs Klasse A:            Jarno de Haas
1e prijs Groepsbazuin:     Ad Tielemans, Peter Tielemans, Jarno de Haas, Angel de Haas en Hans van der Donk 

Geweer
2e prijs schieten Personeel:     Antoine van der Schoot

Een geweldig resultaat behaald door de aanwezige gildebroeders die we van deze plaats dan ook nog van harte feliciteren en danken voor hun getoonde inzet.

De Guld is altijd kei gezellig !!! 

 

Foto's van deze kringdag vind je hier