GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Jeugd Indoor toernooi 2018 Moergestel

Zondag 4 Maart stond het Federatieve Jeugd-Indoortoernooi op het programma.

Een toernooi voor tamboers, bazuinblazers en vendeliers. Voor onze jeugd een mooi begin voor het komende jaar en kijken hoever ze nu al zouden komen. Eerst de officiele opening van het evenement en na dit gebeuren zouden de wedstrijden beginnen.

Onze jeugd gildebroeders lieten zien hoever ze nu waren zo aan het begin van het seizoen en er zal nog wel wat geoefend moeten worden maar ze deden ieder hun best. Zoals bij het vendelen waar Max liet zien wat hij kan en bij het bazuinblazen lieten Jorg en Jayden zien hoever ze nu waren en met begeleiding van tamboer Max, zag het er mooi uit. De Jeugd bij het trommen waren ingedeeld in 3 groepen namelijk: In groep 1 zat Kai en in groep 2 zaten Hein en Jayden en in groep 3 zaten Max, Jari en Milan. En ook de jeugd groep bij het trommen had ook meegedaan. Maar daaruit bleek dat ze toch nog wel moeten oefenen de aankomende tijd.

20180304 7242  20180304 7282 

20180304 7528  20180304 7577

Zo rond 16.30 uur was de prijsuitreiking en iedereen zat toch wel in spanning. En toch gingen we met 2 prijzen terug naar Nuland. De 3de prijs in groep 3 (12 t/m 16) werd Max van Rosmalen, en in groep 2 (10 t/m 12) was de 1ste prijs voor Hein van der Schoot. Een mooi resultaat zo in het begin van het jaar en dus de prijswinnaars nog van harte gefeliciteerd.