GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Nieuwjaarsreceptie De Meent 2018

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie in gemeenschapshuis De Meent op zondag 14 januari werd ons Gilde in het zonnetje gezet door burgemeester Mikkers van ‘s-Hertogenbosch omdat ons Gilde was genomineerd door Dorpsraad Nuland in de categorie verenigingen wat betreft Nuland Promotie. Een prijs voor die vereniging die ons dorp Nuland op een positieve manier uitgedragen heeft gedurende het afgelopen jaar. Voordat het zover was stonden we te wachten in een aparte zaal om vervolgens in vol ornaat en in formatie met slaande trom en bazuingeschal de grote zaal in te lopen.

DSC09310  DSC09312     DSC09314                               

Eenmaal opgesteld voor het podium werd Hoofdman Gerry van der Schoot samen met Koning Twan Leenders en Keizer Hans van der Donk op het podium verwacht en kreeg het Gilde deze mooie oorkonde uitgereikt.

DSC09331 DSC09336

Hoofdman Gerry van der Schoot sprak nog een dankwoord uit aan de Dorpsraad en aan de Burgemeester en voegde er aan toe dat het fijn zou zijn om net als zijn voorganger onze doelen te behartigen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werd ook nog Motel van der Valk in het zonnetje gezet en werd ook de Nulander van het jaar bekend gemaakt. Kortom een geslaagde dag en zeker voor ons Gilde.

DSC09339 DSC09341

      

Meer foto's van de nieuwsjaarsreceptie vind je hier, en via deze link