GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Contactavond 2017

Op zaterdagavond 30 december 2017 hadden we onze jaarlijkse contactavond. Een gezellig avondje met gildebroeders en partners met een leuke quiz over het gilde en diverse Oudhollandse spellen.

                                    

Na de koffie met cake werden er 6 verschillende groepen van 5 personen elk gemaakt, en terwijl de eerste 3 groepen startte met de quiz met 20 vragen over het gilde, gingen de andere 3 groepen met elkaar de strijd aan op de Oudhollandse spellen. Even later werden de rollen omgedraaid zodat iedereen overal aan had deelgenomen. Om te beginnen met de Oudhollandse spellen waarvan we dit jaar 7 klaar hadden staan en waar dus Gildebroeders en partners zich weer op uit konden leven. Zoals de toptafel, trou madame, hengelen, het kanon, enz. waar met veel plezier op werd gespeeld. Zo ook de quiz over het Gilde die was te zien op een power-point presentatie was weer zeer variërend, met vragen uit het verleden en heden. Op een groot scherm werden de vragen inclusief foto’s, filmpjes en afbeeldingen getoond. Mooie beelden van vroeger en foto's die onder het stof uit gehaald waren.

                              

Na deze 20 vragen werd aan elke groep gevraagd om een zo’n origineel en grappige foto te maken met enkele accessoires van ons Gilde. Wat natuurlijk hilarische foto’s opleverde en natuurlijk was er voor de groep met de origineelste foto een prijs en die ging dan ook uit naar de groep: Frans van der Doelen, Hans Korsten, Miranda Vervoort, Jarno de Haas en Toos van Bakel.  

           

Na het samen optellen van de Oudhollandse spellen en de quiz van de 6 groepen werden er 3 prijzen uitgedeeld. Op de derde plaats geëindigd was de groep met: Henk Hanegraaf, Jan Maas, Tineke Maas, Bert van der Dussen en Michael Donkers. Op de tweede plaats geëindigd was de groep met: Theo Hanegraaf, Jose Tielemans, Willy van der Linden, Ton Timmermans en Daisy van der Schoot.   En de winnaar was de groep met: Hans van der Donk, Rien van Aggelen, Ad Tielemans, Door van der Dussen en Wout de Haas. 

 Natuurlijk hadden we nog een mooie loterij met maar liefst 10 prijzen. Daarna bedankte de contact-avond commissie en de Hoofdman alle aanwezigen en wenste iedereen een fijne jaarwisseling toe.

                                         

Daarna bleef iedereen nog gezellig enige tijd ‘buurten’ en zo kunnen we weer terugzien op een mooie contactavond, en kunnen we zeker terugkijken naar 2017 als een geslaagd Gildejaar. En alvast voor het jaar 2018 …. De Guld is altijd kei gezellig !!!