GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Geslaagd uitje met de jeugdleden

Op zaterdag 21 oktober was het ons jaarlijks uitje met onze jeugdleden en het goede weer wat er besteld was werd op onze wenken bediend.

Om 13.00 uur verzamelden we ons in het clubhuis “het Guldenschot” en was iedereen al present, want de jeugd had er zin in. Maar voordat we gingen vertrekken eerst even wat drinken en een lekkere koek en voor de instructeurs een bakje koffie. Zo rond kwart voor twee vertrokken we met Max, Jari, Milan, Hein, Jayden, Kai, Jorg en Ries en met Angel, Wilbert, Dave en Antoine mee als begeleiding naar de Hooghei in Berlicum. Daar aangekomen even melden en dan met de jeugd gaan paintballen. En ze hadden er zin in, en wij als instructeurs/begeleiders natuurlijk ook.

Nadat iedereen een overal aanhad kregen we wat uitleg over het masker en het wapen. Daarna werden er 2 groepen gemaakt met gele hesjes en oranje hesjes en konden we aan de gang met het eerste spel. De jeugd vond het geweldig en de begeleiders niet…. (grapje)  deze waren helemaal bloed fanatiek. Eerste spel was gewoon schieten totdat de kogels op waren en konden we daarna effe rust pakken en dat was wel nodig.

Het tweede spel was het vlag veroveren wat de jeugd wilde en met de zelfde 2 groepen gingen we weer aan de gang. Wat hebben we gelachen, je mikt op iemand en je ziet het balletje gewoon bijna een andere kant opgaan dus iemand raken was een kunst!  Toch gebeurde het meestal wel op een toevallige manier en werd er hard gelachen. Maar hoe liep het tweede spel nu af? Nou allebei de vlaggen werden tegelijk gepakt en ook bij de teams terug gezet dus was het gelijk spel.

Na deze uitputting hadden we weer even pauze om daarna het derde spel te beginnen en daar had de jeugd wel zin in. Want nu ging het tussen de instructeurs en de jeugd dus met vier man tegen acht jongens die hard kunnen rennen en slim samen werkten. De ene jeugdlid werd geraakt op het masker de ander op zijn been, arm en zelfs kont maar het mocht niet zo zijn en helaas de instructeurs hadden verloren en de jeugd……. die waren door het dolle heen dat ze gewonnen hadden. Nu waren we klaar met het paintballen maar de middag was nog niet voorbij want natuurlijk hadden we honger en dorst en daar werd ook voor gezorgd met drinken en friet met snacks. Na het eten gingen we weer terug naar Nuland naar “het Guldenschot” om daar ook nog wat drinken te pakken en kon de jeugd buiten nog even spelen tot het tijd was om naar huis te gaan.

Het was een erg geslaagde middag voor iedereen en nog meer foto’s en een filmpje is te zien op de facebook pagina van gilde nuland.