GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

NBFS toernooi Stratum

Nulands Gilde succesvol Brabants Kampioenschap

Zondag 17 september heeft het gilde St. Antonius Abt uit Nuland weer meegedaan aan het Noord Brabants Federatie toernooi in Eindhoven en wel bij het gilde St. Joris in Stratum. Het Federatie toernooi, is een keer per jaar en daar zijn alle gildes uit Brabant welkom, om de strijd aan te gaan om het kampioenschap in de volgende disciplines: Trommen, Bazuinblazen, Vendelen en Standaard rijden.

Natuurlijk was ons gilde er weer bij en met 5 jeugdleden en met 11 leden gingen we de strijd weer aan om een aantal prijzen naar binnen te slepen. En zowaar weer vele zilveren schilden gingen mee terug naar Nuland, waarvan 5 Kampioen prijzen en nog 4 andere prijzen. Hieronder de prijzen:

Trommen.

3de prijs Jeugdtrommen: Jari de Haas

2de prijs Jeugdtrommen: Max van Rosmalen

Kampioen Jeugdtrommen: Hein van der Schoot

Kampioen Klasse U: Antoine van der Schoot

2de prijs Groepstrommen Klasse A: Antoine van der Schoot, Wilbert van Rosmalen en Dave Bijveld

Bazuinblazen.

3de prijs Bazuinblazen klasse A: Angel de Haas

Kampioen Bazuinblazen Klasse A: Jarno de Haas

Kampioen Bazuinblazen Ere Klasse: Wout de Haas

Kampioen Groepsbazuin senioren: Wout de Haas, Jarno de Haas, Angel de Haas, Ad Tielemans, Peter Tielemans en Hans van der Donk.

Een felicitatie waard aan alle deelnemers en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Al met al weer een mooie dag voor het gilde van Nuland en was het natuurlijk weer kei gezellig bij de Guld !!!!