GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Kermiszaterdag schieten geweer

Op zaterdag 26 augustus vonden de zogeheten “kermiswedstrijden” plaats. Tijdens deze wedstrijden konden de Gildebroeders met elkaar wedijveren met het geweerschieten op wip. Maar niet alleen de volwassen Gildebroeders streden met elkaar om de eerste prijs. Ook de jeugdleden stonden te springen totdat hun gedeelte, het Jeugdkoningschieten, zou beginnen.

Voor de volwassen gildebroeders begon de middag vanaf 15.00 uur met het inschrijven voor de wedstrijd waarna de inschietronde volgde. Om 16.00 uur, toen iedereen de inschietronde voltooid had, werd het geweerschieten voor de volwassen gildebroeders gestaakt en startte direct daarna het Jeugdkoningschieten. Op deze manier bleef het gezellig druk waarbij de aandacht gevestigd bleef op de jeugd!

Nadat de meeste commotie rondom het Jeugdkoningschieten en Jayden Reijnders de nieuwe Jeugdkoning was geworden, kon de schietwedstrijd voor volwassen gildebroeders een vervolg krijgen. Met 16 schutters met personeel en 5 schutters met 60+ ging de felle strijd verder tot er nog een paar over waren en schoten op de middelste wip. Dit is namelijk het kleinste wipje met extra moeilijkheden erbij en uiteindelijk was er een winnaar.

Hieronder de uitslag van schieten 60+:

5- Jan Heijmans, 4- Theo van Wanrooij, 3- Wout de Haas, 2- Theo Hanegraaf, 1- Jan Maas

En hieronder de uitslag personeel:

16- Mark van der Dussen,15- Peter Tielemans, 14- Angel de Haas, 13- Sjak Hanegraaf, 12- Jari de Haas, 11- Wilbert van Rosmalen, 10- Willy van der Linden, 9- Michel de Wit, 8- Dave Bijveld, 7- Twan Leenders, 6- Jarno de Haas, 5- Ton Timmermans, 4- Harm van der Schoot, 3- Ad Tielemans, 2- Gerry van der Schoot en 1- Antoine van der Schoot.

En zo was het alweer een geslaagde dag met een nieuwe Jeugdkoning en een gezellige middag schieten met de kermis.