GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Bedevaart Sint Jan

Zondag 7 mei was het verzamelen voor de jaarlijkse bedevaart in de mei-maand naar de Sint Jan. Rond 07.30 vertrok de stoet met bedevaartgangers en negen Gildebroeders richting Den Bosch om zo rond kwart voor tien aan te komen bij de Sint Jan.

Om kwart voor tien vertrok ons Gilde vanuit de parkeergarage St. Josephstraat in optocht naar de Sint Jan om de Heilige mis bij te wonen van 10.00 uur. Na afloop van de Heilige mis in een bomvolle Sint Jan werd er in cafe de Saeck een kop koffie en natuurlijk een Bossche Bol genuttigd. Even daarna gingen we weer net als de bedevaartgangers weer terug richting Nuland. Terug kijkend op een mooie bedevaart.