GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Koningsdag 2017 bij de Guld

Donderdag 27 April vierden we uiteraard weer Koningsdag in heel Nederland, en natuurlijk ook in Nuland.

Rond 09.00 uur startte het ochtend programma met een defilé vanaf de Hazenkamp naar de Kiosk met uiteraard Harmonie Union voorop daarna alle kinderen met versierde fietsen en ander rijdend materiaal en daarachter het Gilde in vol ornaat. Buiten op de Kiosk was de aubade met een toespraak door Burgermeester Rombouts en met uiteraard een vendelgroet voor "God, Koning en Vaderland" van het Gilde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug komend op het Gildeterrein ging het ochtend programma verder voor de jeugd waar ze dus konden luchtbuksschieten. Rond de klok van 14.00 uur werd er begonnen met de diverse schietwedstrijden en ondanks de weersomstandigheden was het gezellig druk in het bos van de Pastoor en was het goed vertoeven op het Gildeterrein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de band “Time Machine” was er een goei stukske muziek en werd het heel gezellig met een hapje en een drankje erbij. Tussendoor werd er met het grote deelnemersveld bij het schieten een mooie strijd gestreden met 11 viertallen om de felbegeerde wisselbeker het personeel schieten bij Heren en Dames en bij het Burgerkoning schieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder de winnaars:

Burgerkoning: Frans van der Kallen Jr.

Heren individueel:

  • 1e Frans van der Kallen Jr.
  • 2e Vincent Kerkhof
  • 3e Nico de Man

Dames individueel

  • 1e Greet van Lijssel
  • 2e Jacqueline Timmermans
  • 3e Daisy Bosch

Viertallen: 1e plaats (tevens winnaar van de “Gerrit van der Schoot” Wisselbeker) Team “Cheers 1”

- Frans van der Kallen Sr. - Bart van der Kallen - Frans van der Kallen Jr. - Gijs van der Aa

2e plaats Team “C.O. Nuland”

- Harold van Nistelrooy - John Smits - Robert van Santvoort - Willie van Santvoort

3e plaats Team “Gas dur op”

- Johan Wijers - Ronald Slaats - Vincent Kerkhof - Jaroen Piek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felicitaties aan de winnaars en dank aan alle deelnemers en aanwezigen op deze Koningsdag en het blijkt wel weer het is bij de Guld altijd kei gezellig !!!!!