GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Groot Nuwelants Jeu des Boules Toernooi 2017

Evenals vorig jaar organiseren wij weer op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei het GROOT NUWELANTS JEU DE BOULES TOERNOOI.

Jeu des boules, een hartstikke leuk spel voor jong en oud. In de voorrondes zal gespeeld worden op de grasbanen en de eindrondes op de gritbanen. Dit alles bij ons clubhuis “Het Gulden Schot” IJzerkampen 22. Zet deze datum alvast in jullie agenda.

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden of u schrijft de onderstaande gegevens op en vult deze aan. Inschrijfformulier graag in leveren vóór 18 mei op Heijcamp 17 te Nuland of u mailt het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfformulier:

Teamnaam:

Naam Teamlid 1 en 2:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

De Guld is altijd kei gezellig !!! www.gildenuland.nl