GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Koningsdag 2017

Op donderdag 27 April vieren we uiteraard weer de Koningsdag. Ook dit jaar gaan we weer bij het Gilde er een mooie dag van maken. Vanaf 09.00 uur zal het Gilde terrein al geopend zijn voor het ochtend programma en is iedereen al van harte welkom. Zie hiervoor ook het programma van het Oranjecomité.

Rond de klok van 14.00 uur begint het middag programma waaronder de schietwedstrijden zoals:

    • Burgerkoning(in)
    • Personeelschieten (heren & dames)
    • Korpsschieten

Dit jaar wordt de middag muzikaal ondersteund door de 60 – 70 – 80-er jaren band “Time Machine”. Uiteraard is er ook aandacht voor de innerlijke mens en vermaak voor de kinderen.

Kortom er is niet één reden te bedenken om niet naar de Guld te komen. Wij zien u dan ook graag op Koningsdag!!