GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Nulandse Kwis

Ook het Gilde deed mee aan de eerste editie van de Nulandse kwis op woensdag 28 december.

Met een aantal van ongeveer 15 personen in ons eigen clubhuis “het Gulden Schot” startte we met 5 laptops en puzzelde we door de 100 vragen heen met soms moeilijke categorieën.

Maar onder het genot van een hapje en een drankje en veel gezelligheid, sloegen we er ons toch doorheen. Ondanks de tijd die er voor stond kwamen we een heel eind en zelfs voor de kerststal foto waren we ook nog net op tijd. Met verklede herders, Timmerman Jozef, ergens een Maria en een heel wat oudere kindeke Jezus, wat samen een kerkelijk tafereel in ons eigen clubhuis moest voorstellen en waar het beeld van St. Antonius Abt glimlachend naar keek. Al met al terug kijkend was het een geslaagde, kei gezellige avond met als uitslag een 68e plaats.  

nulandsekwisklein01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nulandsekwisklein02