GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Bedankje Oud Papier

Beste bewoners, 

Bij deze willen we jullie allemaal van harte bedanken voor de medewerking aan het verzamelen van kleding en oud papier. Deze ophaalacties zijn voor ons Gilde een mooie inkomstenbron en het is fijn om te zien dat vele bewoners ons gilde een warm hart toedragen. 

Ophalen kleding: 

Het ophalen van de kleidng was een succesvol experiment voor ons Gilde en de gemeente 's-Hertogenbosch. We hebben dan ook samen afgesporken dat we dit continueren voor de komende jaren. We hebben hier 2 data voor vastgestel en voor iedereen makkelijk en herkenbaar te onthouden: 

3e zaterdag van april (15 april 2017)

3e zaterdag van oktober (21 oktober 2017)

We komen in de week voorafgaand aan de ophaalactie de zakken weer huis aan huis afleveren. 

 

Oud papier: 

Ook voor het oud papier zijn we dit jaar gestart met het legen van containers in plaats van de bekende dozen aan de straat. Dit is ons en de gemeente goed bevallen en we hebben samen de afspraak gemaakt om in 2017 ook weer het oud papier op te halen. Wij zijn enorm blij dat we dit voor onze vereniging hebben kunnen behouden. 

Wij staan dus ook graag komend jaar elke 1e dinsdag van de maand vanaf 18:00 uur weer voor u klaar om de containers te legen. 

Nogmaals iedereen van harte bedankt voor jullie medewerking het afgelopen jaar en we vertrouwen erop dat jullie ook volgend jaar ons Gilde weer steunen.