GILDENULAND.nl maakt gebruik van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze informatie te analyseren om onze website te verbeteren. Je kunt nu direct toestemming geven voor al deze cookies.

Nieuwsflits

Welkom op de splinternieuwe website. Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om alles up to date te brengen.
Wanneer u nog mooie foto's en/of filmmateriaal heeft ontvangen wij dit graag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op YouTube Bezoek ons op Twitter

Laatste jeugd 'repetitie'

Op 25 Juli was het de laatste “jeugd-repetitie” voor de vakantie, wat natuurlijk geen repetitie is maar een leuke avond met spelletjes.

    

 

Om 19.00 uur begon de “repetitie” met mooi weer en Jari, Max, Wessel, Hein, Jayden en Kai hadden er zin in. Eerste spel: oberen, met een dienblad met water gevulde bekers langs pionnen zigzaggen en de rest met natte sponzen proberen om de bekers om te gooien en zeker de ”ober” nat gooien. Een spel met schaterlachende jeugd en waren de jeugdinstructeurs Antoine en Niek ook de pineut als “ober”. Met het volgende spel ieder een natte spons, en dan….. gooien maar!!

En de jeugd en de instructeurs hadden weer veel lol. Hierna tijd voor pauze, even drinken en dan….buikschuiven !!

Met een zeil van zes meter, water en ongeveer een fles met groene zeep kon het volgende spel beginnen.    
Dus schuiven over het zeil, met gekke capriolen. Ook de “grote” jeugd deed mee, en het was een spektakel om iedereen op hun buik te zien schuiven.

    

     

     

Dan even bijkomen met drinken en een zakje chips, en zo werd er een einde aan gemaakt van deze leuke “repetitie” en ieder wenste elkaar een fijne vakantie toe.